De Industrie in Nijmegen heeft besloten toch gesloten te blijven.
Volledig scherm
PREMIUM
De Industrie in Nijmegen heeft besloten toch gesloten te blijven. © Eigen foto

Alleen waarschuwing voor 't Zusje: ‘Nijmegen toont zich van gezagsgetrouwe kant’

updateNIJMEGEN - Burgemeester Bruls van Nijmegen is tevreden dat de Nijmeegse horeca toch heeft besloten deze zaterdag de deuren gesloten te houden. ,,We hebben slechts één waarschuwing uitgedeeld. Daarna is die zaak weer dicht gegaan. Nijmegen toont zich van zijn gezagsgetrouwe kant”, reageert hij. ,,We zouden overigens ook niet meteen boetes hebben uitgedeeld.”

13 reacties

 • berrie den vossen

  1 dag geleden
  "Wij steunen Bruls, want hij weet wat hij doet." Marleen Marleen..zo zwart/wit is het niet hoor. kijk, als het nou zou helpen zou ik zeggen: ja. maar in andere omringende landen is er net zoveel aan de hand als hier, en daar is alles wel open. Nederland is 'n beetje 'n regeltjesgeil jongetje geworden dat de beste van de klas wil zijn. wat ook al niet werkt. paniekvoetbal is het.
 • Marleen Verstraeten

  2 dagen geleden
  Wij steunen Bruls, want hij weet wat hij doet. De wappies zijn gewoon sneu en hebben hulp nodig, meer niet. Ben blij dat de horeca slim genoeg is om zich te schikken in hoe het is, niemand vind dit leuk, maar het is even niet anders. Zodra het weer kan, komen we jullie graag steunen,. Maar lui die zich met de wappies tegen de maatschappij keren, die denken dat de regels niet voor hun gelden, die laten we gewoon aan zichzelf over. Cancel culture is niks nieuws, het heet vrije keuze. Klaar.
 • Andre Eggerding

  2 dagen geleden
  Niemand luistert naar waarschuwingen. Alleen boetes helpen.Automobilisten die te hard rijden worden ook niet gewaarschuwd.
 • Kenneth Tharmaratnam

  2 dagen geleden
  En ruim 15-20 km oostwaarts hebben weer vele Nederlanders geheel verantwoord genoten van de dis in de diverse restaurants.
 • Japie lamers

  2 dagen geleden
  Maar ik hoop dat de overheidssteun ,dus gemeenschapsgeld, bij 't Zusje ingetrokken word. Dubbel inkomen hoeft niet.
 1. Kringloopmagazijn Het Goed puilt uit, Groesbeek begonnen aan inhaalslag: ‘Kom je spullen brengen’
  PREMIUM
  2

  Kringloop­ma­ga­zijn Het Goed puilt uit, Groesbeek begonnen aan inhaalslag: ‘Kom je spullen brengen’

  NIJMEGEN / WIJCHEN / GROESBEEK - De magazijnen met opgeslagen tweedehands spullen van kringloopwinkel Het Goed barsten zowat uit hun voegen. De winkel met vestigingen in Nijmegen en door heel Nederland was tijdens de lockdown gesloten. ,,Maar we zijn wel doorgegaan met het innemen van herbruikbare spullen. De magazijnen zitten goed vol, kun je zeggen”, laat een woordvoerder van Het Goed weten.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.