Volledig scherm
PREMIUM
© David van Haren

Alles is anders in Nijmegen, maar het blijft gewoon kermis: ‘Als iedereen zich aan de regels houdt, gaat het goed’

NIJMEGEN - Leonie Schimmelpennink rekent zich tot de ‘mazzelaars’. ,,Wij hebben tenminste al weer een paar kermissen kunnen doen, na al die maanden thuiszitten. Maar dat geldt niet voor iedereen.”

9 reacties

 • EvilAdmin

  4 maanden geleden
  Als we na al die lockdowns geen economie meer hebben zijn we uiteindelijk nog veel verder van huis. Historisch gezien overleeft de mensheid een pandemie zoals de Spaanse Griep of de Zwarte Dood makkelijker dan totale economische ineenstorting. En dat doodt ook een hoop mensen. Dat zagen we wel met de grote depressie of de ineenstorting van de USSR Rusland is daar demografisch nog steeds niet van hersteld. Een paar duizend of zelfs een paar tienduizend corona doden zijn peanuts op de langere termijn vergeleken met een Nederland zonder economie. 
 • Voodau

  4 maanden geleden
  Laten ze de kermis maar altijd hier houden, dan is dat achterhaalde goedkope rommelvermaak mooi uit het centrum weg.
 • Ron Oord

  4 maanden geleden
  Bruls zal toch niet helemaal van gisteren zijn. Als dadelijk na afloop van die kermis aantoonbaar veel mensen een besme tting hebben opgelopen maakt hij zich volkomen ongeloofwaardig. Hij zal er alles aan doen dit goed te laten verlopen. Tilburg ging het ook goed waarom in Nijmegen niet?
 • Gerritje

  4 maanden geleden
  Bruls kon niet anders de kermis is Nijmegen moest doorgaan. Hij heeft dit tegenover de aktie groep die in Nijmegen aanwezig was om steun voor de kermiswereld te krijgen toegezegd dat er een kermis kwam in Nijmegen. Hij moest gewoon.
 • Willem Tienen

  4 maanden geleden
  In een winkel zit je ook niet in een atraktie,kermis is wel leuk voor de kids. Goed te doen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Eén gewonde en een aanhouding bij botsing in Nijmegen
  Play

  Eén gewonde en een aanhouding bij botsing in Nijmegen

 2. Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen
  Play

  Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen

Nijmegen e.o.