Onder meer acupunctuur en dry needling zijn geneeswijzen die worden toegepast in een nieuw gezondheidscentrum in het Nijmeegse Dukenburg.
Volledig scherm
Onder meer acupunctuur en dry needling zijn geneeswijzen die worden toegepast in een nieuw gezondheidscentrum in het Nijmeegse Dukenburg. © iStock/Thinkstock

Alternatieve en reguliere zorg hand in hand in Dukenburg

NIJMEGEN - Stadsdeel Dukenburg krijgt een gezondheidscentrum waar reguliere en aanvullende therapie samen komen. Bij het centrum komen onder meer fysiotherapie, dry needling, acupunctuur, yoga, zwangerschapsbegeleiding, voetreflex- en drukpuntmassage bij elkaar. 

5 reacties

 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Sinds 2009 is dry needling een officieel behandelmethode binnen de fysiotherapie
 • Frits

  4 jaar geleden
  Nee, dan word ik nog intenser boos op dit soort oplichters die roepen dat ze je van de pijn af kunnen helpen met hun kwakzalverij. Er is geen enkele reden te bedenken waarom dry needeling of voetzoolreflextherapie ook maar enigr werkzaamheid zouden hebben. Het is pure kul.
 • Hetty Dix

  4 jaar geleden
  Dry needling is voor een hoop mensen een uitkomst. En het is zeer zeker geen oplichting. Loop maar eens dagenlang rond met pijn die niet weg wil gaan, dan ben je hier intens blij mee. 
 • Anoniem

  4 jaar geleden
  Ik neem toch aan dat geen enkele serieuze fysiotherapeut zich onder één noemer/dak gaat scharen met oplichters als dry needling etc. 
 • Frits

  4 jaar geleden
  De mens wil graag voor de gek gehouden worden. Voetzoolreflextherapie en “dry needeling” therapeuten spelen daat handig op in.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.