Betaald parkeren in Nijmegen-Oost.
Volledig scherm
PREMIUM
Betaald parkeren in Nijmegen-Oost. © DG

Animo voor betaald parkeren? Ook in Hazenkamp, Willemskwartier en Brakkenstein

NIJMEGEN - Betaald parkeren klinkt voor veel bewoners aantrekkelijk nu de parkeervergunning nog maar 1 euro per maand kost. Ook in Hazenkamp, Willemskwartier en Brakkenstein gaan nu stemmen op vóór invoering.

18 reacties

 • Thea

  2 maanden geleden
  Dit was geen verkiezing, maar een vrijblijvende enquête van de krant.
 • Y

  2 maanden geleden
  Dit is een lokkertje van de gemeente Nijmegen om zoveel mogelijk betaald parkeren in te kunnen voeren!! Binnenkort worden de kosten weer verhoogt! Stem tegen betaald parkeren!!
 • EvilAdmin

  2 maanden geleden
  Ik denk dat de Twitter regel geldt. anderhalve man en een paardenkop klagen of willen het, dus die staan voor 7 miljard anderen. Dus onmiddellijk toegeven!
 • EvilAdmin

  2 maanden geleden
  Het zou makkelijk op te lossen zijn als de RU haar werknemers gratis liet parkeren op haar eigen parkeergarages! Maar nee, liever willen ze laten zien dat ze deugen door de RU zogenaamd 'autovrij' te maken. Typisch deuggedrag, het eigen straatje schoonvegen, zichzelf heel hard op de borst kloppen hoe hard ze wel niet deugen terwijl ze juist anderen met hun problemen opzadelen. 
 • ellen geurts

  2 maanden geleden
  Precies, zo is ook met de plastic zakken gegaan. Was gratis, nu weet iedereen niet beter en moet je ervoor dokken. En dan nog wie garandeert dat jij je auto nog in je eigen straat kan zetten??

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Bruls: 'Dit zijn geen demonstranten, maar coronahooligans'
  Play

  Bruls: 'Dit zijn geen demonstran­ten, maar coronahoo­li­gans'

 2. Ziekenhuis belaagd door relschoppers
  Play

  Ziekenhuis belaagd door relschop­pers

Nijmegen e.o.