Anna treedt op voor supersterren Kris Kross Amsterdam in eigen aula

videoWINSSEN - Afgelopen vrijdag hoorde leerling Anna Spitzen (11) het pas: of ze wil optreden, want Kris Kross Amsterdam komt langs op school. Meester Jesper Hesseling, bekend van zijn massaal gevolgde Spotify-afspeellijst Monthly Hits, regelde dat het bekende dj-trio donderdag naar Winssen kwam, omdat ze de Cito-toets hadden afgerond. ,,Normaal gaan we dan film kijken of zo, maar ja, dit is natuurlijk veel leuker.”

Kris Kross Amsterdam. De hele klas kent ze. De Nederlandse supersterren stonden met het nummer Hij is van mij bovenaan de Nederlandse hitlijst. Hun nummers zijn op Spotify honderden (!) miljoenen keren beluisterd. En toen kwamen ze zomaar even vanuit de hoofdstad naar Winssen.

Eigenlijk dankzij hun meester. Jesper Hesseling (34) begint namelijk ook steeds bekender te worden. Eerder verscheen hij al in landelijke media: hij had zijn klas beloofd dat hij een tatoeage zou zetten als zijn Spotify-afspeellijst 100.000 volgers zou krijgen. 

Volledig scherm
Anna kijkt samen met haar klas en Kris Kross Amsterdam naar een door haar klasgenoten zelfgemaakte videoclip. © Paul Rapp
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.