Het meldpunt Meld Misdaad Anoniem heeft in een week tijd 105 corona-gerelateerde meldingen gekregen en doorgezet naar de politie.
Volledig scherm
Het meldpunt Meld Misdaad Anoniem heeft in een week tijd 105 corona-gerelateerde meldingen gekregen en doorgezet naar de politie. © videostill

Anonieme meldingen verdachte en strafbare zaken komen vanaf nu ook direct bij gemeente Nijmegen terecht

NIJMEGEN - Anonieme meldingen van verdachte of strafbare zaken die mensen bij Meld Misdaad Anoniem doorgeven, komen vanaf nu ook rechtstreeks bij de gemeente Nijmegen terecht. Die meldingen gingen tot nu toe alleen naar de politie. Met ingang van 1 december is dat dus anders.

 1. Een extra schone bus, allemaal dankzij Michael
  PREMIUM

  Een extra schone bus, allemaal dankzij Michael

  NIJMEGEN - Razendsnel gaat hij met zijn blauwe doekje en een fles ‘clean&easy‘ door de bus. Stopknoppen, stangen, leuningen: álles waar passagiers met hun vingers aan zitten, maakt hij schoon met het middeltje dat bacteriën en virussen doodt. Het is een extra poetsbeurt vanwege corona. En zo desinfecteert hij alle aanraakpunten in de vele tientallen Breng-bussen die op een dag op het Nijmeegse station binnenkomen. Zijn het er zestig? Honderd? ,,Ik tel ze niet.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Studenten willen meer te zeggen hebben over coronaregels
  Play

  Studenten willen meer te zeggen hebben over coronare­gels

 2. Bouwvakkers onwel door ongeluk op zandafgraving Spijk
  Play

  Bouwvak­kers onwel door ongeluk op zandafgra­ving Spijk

Nijmegen e.o.