Lodewijk Asscher van de PvdA praat in Wijkcentrum Dukenburg in Meijhorst met mensen die actief zijn in het Nijmeegse stadsdeel.
Volledig scherm
Lodewijk Asscher van de PvdA praat in Wijkcentrum Dukenburg in Meijhorst met mensen die actief zijn in het Nijmeegse stadsdeel. © Paul Rapp

Asscher mijdt Democratiefestival: ‘Laat mensen vooral praten, maar laat mij het dan dóén’

De Tweede Kamerfractie van de PvdA bracht vrijdag een bezoek aan Nijmegen. De acht Kamerleden waren op veel plekken, maar op één plaats in de stad nadrukkelijk niet: het Democratiefestival. ,,Voor mij betekent democratie niet een festival dat gesponsord wordt door Binnenlandse Zaken.”

15 reacties

 • Frits

  1 jaar geleden
  De PVV en FvD zetten zichzelf buitenspel, door te denken dat ze geen compromissen hoeven te sluiten. FvD denkt dat de grootste partij zijn betekent dat je een meerderheid hebt. Maar ook FvD heeft maar een kleine minderheid van de stemmen gekregen. Dan zul je dus water bij de wijn moeten doen, zoals iedereen. Als je dat weigert, dan is het echt kinderachtig om te klagen dat je wordt uitgesloten.En dat je geen partijprogramma hebt maakt het voor andere partijen ook erg moeilijk om in te schatten wat je nou precies wil. 
 • Jules

  1 jaar geleden
  Zo Frits jji bent goed geïnformeerd zeg. maaruuh, wie sluit wie uit ??.
 • Jules

  1 jaar geleden
  Roy snapt het........... NIET  !!
 • Frits

  1 jaar geleden
  Als je geen partijprogramma hebt en je wil geen enkel compromis sluiten, dan sluit je jezelf uit. En dat is precies wat FvD en PVV doen. Wilders vindt dat wel prima, want dan kan hij weer lekker 4 jaar op het pluche blijven zitten zonder verantwoordelijkheid te hoeven nemen, en lekker alleen maar roeptoeteren wat er allemaal verkeerd is
 • dalton

  1 jaar geleden
  Die Partij Voor De Arbeider bestaat niet meer . Haagse Salon Jonkers en elitaire gestudeerde mensen zijn hun klanten bestand .

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Man zwaargewond bij bedrijfsongeval in Laag-Soeren
  Play

  Man zwaarge­wond bij bedrijfson­ge­val in Laag-Soe­ren

 2. Bruls: 'Avondklok is zwaarste maatregel'
  Play

  Bruls: 'Avond­klok is zwaarste maatregel'

Nijmegen e.o.