Door een snelle actie kon Radboudumc 194 medewerkers van 60-plus vaccineren met entstof die tot 21.30 uur te gebruiken was.
Volledig scherm
PREMIUM
Door een snelle actie kon Radboudumc 194 medewerkers van 60-plus vaccineren met entstof die tot 21.30 uur te gebruiken was. © Radboudumc

AstraZeneca was tot 21.30 uur goed: Radboudumc vaccineert 194 60-plus medewerkers net op tijd

NIJMEGEN - In het Radboudumc zijn vanavond 194 personeelsleden, ouder dan 60 jaar, geprikt met het AstraZeneca-vaccin. De houdbaarheid van de doses verliep om 21.30 uur, maar het Nijmeegse ziekenhuis  vond het ‘ongelooflijk zonde’ als die weggegooid moesten worden.

6 reacties

 • Gijsbert Peelen

  2 weken geleden
  Waarom geven jullie aan de leugens en de onzin, die Anne Dijk schrijft, een podium?
 • Henk Kok

  2 weken geleden
  Niet meer reageren op de onzin van Anne An Dijk, lijkt mij het beste. Waar staat dat er vele mensen zijn overleden door vaccinatie. Lulkoek.
 • Anneke Dijk

  2 weken geleden
  Zelfs mensen die beide vaccinaties hebben gehad kunnen nog steeds anderen besmetten! Waarom zou je die vaccinaties dan nemen?
 • Anneke Dijk

  2 weken geleden
  Mijn moeder is verplicht gevaxineerd in het verzorgingstehuis. Dat gaan we dus aanvechten want het is een overtreding van de code van Nurnberg. Regel 1: De vrijwillige toestemming van de proefpersoon is absoluut noodzakelijk. Mijn moeder heeft nooit toestemming gegeven voor de prik, degenen die haar hebben ingespoten gaan het dus meemaken in Nurnberg. Daar gaan wij voor zorgen!
 • Joris Goedbloed

  2 weken geleden
  Dit is slechts een bevestiging van hoe ziek er in een aantal ziekenhuizen gewerkt en gedacht word. Zoals een aantal artsen zich al enige tijd manifesteren is meer dan zorgelijk. Het heeft sterk sektarische kenmerken namelijk.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Man redt kind net op tijd van het spoor in India
  Play

  Man redt kind net op tijd van het spoor in India

 2. Omstanders duwen auto persfotograaf met shovel in sloot
  Play

  Omstanders duwen auto persfoto­graaf met shovel in sloot

Nijmegen e.o.