Auto brandt uit in Nijmegen, politie doet onderzoek

VIDEONIJMEGEN - In Nijmegen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een auto uitgebrand. Dat gebeurde rond 2.48 uur. De auto stond geparkeerd aan de Anjelierenweg.

Omdat de brand mogelijk is aangestoken, heeft de politie de plek rondom de auto afgezet met linten zodat er later onderzoek kan worden gedaan. De brandweer heeft de brand geblust, maar kon niet voorkomen dat de voorkant van de auto verwoest raakte.

Volledig scherm
© Fernando Bot/Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.