Auto brandt uit op Traianusplein, twee rijstroken dicht

VideoNIJMEGEN - Een auto is maandagmiddag volledig uitgebrand op het Keizer Traianusplein in Nijmegen. De bestuurder van de wagen reed vanuit de richting Duitsland Nijmegen binnen, toen er plots rook onder de motorkap vandaan kwam. 

De auto liep zware schade op door het vuur en is afgesleept door een berger. Hoe de brand kon ontstaan, is nog onduidelijk. Vanwege de brand zijn twee rijstroken en de busbaan tijdelijk afgesloten, een strook in de richting van de Waalbrug en een ander rechtdoor richting het centrum. 

Niemand raakte gewond door het vuur. Ook de man die achter het stuur zat kon met de schrik vrijkomen. 

Volledig scherm
De wagen is verwoest door het vuur. © Davy Derksen/112Nieuwsgroep
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.