Auto Nijmeegse advocaat bewust in brand gestoken; slachtoffer vermoedt wraakactie

videoNIJMEGEN - Een onbekende man heeft een brandaanslag gepleegd op de auto van de Nijmeegse advocaat Stef Goedvriend. Een wraakactie zo vermoedt de raadsman. De Orde van Advocaten heeft de brandstichting aangekaart bij de hoofdofficier van het Openbaar Ministerie in Arnhem. De orde doet dat als advocaten worden bedreigd. 

21 reacties

 • Politiekincorrect

  4 jaar geleden
  ik ken deze advocaat niet en de vermoedelijke achtergrond ook niet. Ook valt dit nooit te rechtvaardigen. Maar als ik soms advocaten in de media hoor praten over het bagataliseren van verdachten, dan kan ik me levendig voorstellen dat dit bij slachtoffers in het verkeerde keelgat schiet. Maar nogmaals dat rechtvaardigt niets. Dit is een ernstig misdrijf!
 • Wees

  4 jaar geleden
  Een goede rechtstaat is zeer belangrijk en mensen moeten daarbij na dat er een misdaad heeft plaatsgevonden direct aangifte kunnen doen en niet dagen later. Ook het oplossen van een misdaad en het veroordelen van daders staat totaal niet in verhouding en mensen beginnen steeds meer het vertrouwen te verliezen. Om het vertrouwen van de burger terug te winnen zal er meer misdaad opgelost moeten worden en de straffen omhoog moeten.
 • Wees

  4 jaar geleden
  Ook dat is niet normaal. Ik vind gewoon als er iets van misdaad plaats vind dat men direct aangifte moet kunnen doen. Ongeacht welk persoon. 
 • Duidelijk

  4 jaar geleden
  Waarom prioriteit ? Scheiding der machten..! Zijn auto is uitgebrand, wie zegt dat het een ontevreden cliënt is geweest die dat heeft gedaan, er is nog niks bewezen. DUS NET ALS EEN IEDER GEWOON WACHTEN TOT MAANDAG Hij kan als advocaat toch gewoon functioneren alleen moet hij nu met de bus. Ik verzorg een zeer zieke dame, maar mijn fiets was gestolen en ik moest ook tot maandag wachten krijg ook geen prioriteit.
 • Duidelijk

  4 jaar geleden
  Annet3, Waarom de rest ook niet GELIJK laten aanpakken dat is toch ook een groot probleem we hebben daar toch ook recht op ??

In samenwerking met indebuurt Nijmegen