Auto rijdt vol tegen verkeerslicht in Nijmegen, twee zwaargewonden

videoNIJMEGEN - Bij een ernstig ongeluk in Nijmegen zijn vanavond twee inzittenden van een auto zwaargewond geraakt. Twee anderen raakten lichtgewond bij het ongeval, dat kort na 23.00 uur gebeurde op de St. Annastraat. 

5 reacties

 • Sander

  4 jaar geleden
  Als we dan toch aan het gokken zijn; gezien het type auto verwacht ik eerder een andere leeftijdsgroep die terugkwamen van een bridgeavondje. 
 • verkeersman

  4 jaar geleden
  Vervelende gebeurtenis. Wel bijzonder: een traumaheli inzetten bij 100 meter afstand tussen het medisch team en de ongevalslocatie? Benieuwd of lopend / ambulance sneller was.  
 • Wouter

  4 jaar geleden
  Zaterdagavond 23:00uur: Ik gok dat er gedronken is, te hard gereden, niet opgelet door een uitbundige sfeer in de auto en dat men vermoeid was. Ik gok ook dat de 4 vrouwen in de leeftijd zijn (18 - 25) waarin mensen meer risicovol vertonen.
 • Dion

  4 jaar geleden
  Ik vind uw vraag ongepast, als er fietsers verongelukken mogen we ook absoluut geen vragen stellen dus gelieve dat nu ook niet te doen.
 • Qube

  4 jaar geleden
  Het lijkt erop dat ze de paal in het midden van de Sint Annastraat hebben geraakt, maar hoe komen ze daar terecht als ze van de Kapittelweg afkomen? Dat lijkt me niet-spookrijdend schier onmogelijk...

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.