Volledig scherm
De politie bij de auto's na de botsing in Nijmegen. © Tom Hessels

Auto's botsen op elkaar in Nijmegen

NIJMEGEN - Hulpdiensten zijn vanmiddag uitgerukt voor een ongeval in Nijmegen. Twee auto's botsten kort na 14.30 uur op elkaar op de Van Apelterenweg, ter hoogte van de kruising met de Meijhorst 60ste straat. 

De bestuurders werden uit voorzorg behandeld door inzittenden van een uitgerukte ambulance. De voertuigen raakten dusdanig beschadigd dat een berger ze moest wegslepen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.