Volledig scherm
De auto is volledig uitgebrand. © Jesse van den Hater / 112Nieuwsgroep

Auto’s branden uit in Nijmegen: eerst op industrieterrein, later op parkeerterrein SCE

NIJMEGEN - Op het parkeerterrein van de Nijmeegse voetbalvereniging SCE is in de nacht van maandag op dinsdag een auto uitgebrand. Enkele uren daarvoor brandde ook op de Hollandiaweg een auto uit.

De brand in de auto aan de Hollandiaweg, vlakbij de oude kolencentrale van Electrabel, werd om 00.01 uur gemeld. Verschillende mensen zagen rook en belden de brandweer. De brandweer heeft de brand geblust, maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Of de brand is aangestoken, kon de politie niet zeggen.

SCE

Enkele uren later hoorden buurtbewoners van de 17e straat van de Meeuwse Acker knallen bij het parkeerterrein van SCE. Ze gingen poolshoogte nemen en troffen een brandende auto. Rond 04.27 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd.

Toen de brandweer arriveerde stond de personenauto volledig in brand. De brandweer heeft het vuur geblust. Het voertuig is volledig uitgebrand.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.