Volledig scherm
De brand is ontstaan in de motor van de auto. © GinoPress B.V.

Autobrand op parkeerterrein in Nijmegen snel gedoofd

NIJMEGEN - Op de Horstacker in Nijmegen is maandagochtend een autobrand geweest. De brand ontstond in de motor van de geparkeerde auto. Er zijn geen gewonden gevallen.

De brand werd ontdekt door een medewerker van de Lidl. Hij heeft samen met een personeelslid van de Dar de brand proberen te blussen. De brandweer ter plaatse heeft uiteindelijk de band gedoofd. 

Hoe de brand is ontstaan is nog niet duidelijk.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Politiebureaus Gelderland-Zuid in weekend op slot: ‘Onbegrijpelijke noodgreep’
    PREMIUM

    Politiebu­reaus Gelderland-Zuid in weekend op slot: ‘Onbegrij­pe­lij­ke noodgreep’

    NIJMEGEN - Het hoofdbureau van de politie in Nijmegen is sinds kort gesloten op zaterdag en zondag. Dat betekent dat in heel Gelderland-Zuid (het district onder de Waal) geen politiebureau meer open is voor publiek, bevestigt politiechef Lute Nieuwerth. Het politiebureau in Arnhem blijft in de weekenden wel gewoon open. De bureaus in Ede, Wageningen en Doetinchem zijn al jaren alleen op zaterdag geopend.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.