Volledig scherm
De brand is ontstaan in de motor van de auto. © GinoPress B.V.

Autobrand op parkeerterrein in Nijmegen snel gedoofd

NIJMEGEN - Op de Horstacker in Nijmegen is maandagochtend een autobrand geweest. De brand ontstond in de motor van de geparkeerde auto. Er zijn geen gewonden gevallen.

De brand werd ontdekt door een medewerker van de Lidl. Hij heeft samen met een personeelslid van de Dar de brand proberen te blussen. De brandweer ter plaatse heeft uiteindelijk de band gedoofd. 

Hoe de brand is ontstaan is nog niet duidelijk.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.