Automobilist rijdt de struiken in met auto van vader en slaat op de vlucht in Nijmegen

videoNIJMEGEN - De bestuurder van een personenauto is vanavond in Nijmegen van de weg geraakt en in de struiken tot stilstand gekomen. Dat gebeurde kort na 22.00 uur op de kruising van de Sophiaweg en de Groesbeekseweg. Na de crash ging de bestuurder van de auto er vandoor. 

In de bocht is de bestuurder vermoedelijk de macht over het stuur verloren en van de weg geraakt. Wonder boven wonder raakte de bestuurder alleen de struiken en geen boom in de berm. Kennelijk raakte hij niet gewond. 

Volgens de eigenaar van de auto heeft zijn zoon het voertuig gepakt terwijl hij had gedronken. De politie bevestigt dat. De bestuurder zal zich op het politiebureau moeten verantwoorden.

Een getuige meldde dat de auto met een hoge snelheid aan was komen rijden en in de bocht te snel instuurde waardoor hij de macht over het stuur verloor. De auto raakte beschadigd. 

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
Volledig scherm
De gecrashte auto in Nijmegen. © Jeffrey Slendebroek / Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.