Een ongeval op de hoek van Energieweg en Wolfskuilseweg in mei 2019, waarbij een scooterrijder zijn been brak. Ook in augustus en november werden scooterrijders aangereden door afslaande automobilisten.
Volledig scherm
PREMIUM
Een ongeval op de hoek van Energieweg en Wolfskuilseweg in mei 2019, waarbij een scooterrijder zijn been brak. Ook in augustus en november werden scooterrijders aangereden door afslaande automobilisten. © Waldie Rutten/112 Nieuwsgroep

Automobilisten pas op: hier wordt in 2020 in Nijmegen aan de weg gewerkt

NIJMEGEN - Ruim 2,5 miljoen euro heeft de gemeente Nijmegen voor het komend jaar opzij gelegd voor wegwerkzaamheden om de stad bereikbaarder en veiliger te maken voor auto, fiets en bus. Het overgrote deel van dat bedrag is bestemd voor de aanpassing van de Graafseweg, maar die operatie staat pas gepland voor 2021. Eerst moet het werk aan de Waalbrug afgerond zijn. Waar gaat de schop dit jaar wel in de grond?

6 reacties

 • Fred

  1 jaar geleden
  In goed Nederlands heet dat gewoon ‘spellingscontrole’.
 • Dion Binsbergen

  1 jaar geleden
  Ze willen Nijmegen Zuid afsluiten van het centrum en dan lekker alle linkse hobbies onbereikbaar maken voor de belastingbetalers uit Zuid.
 • Alive

  1 jaar geleden
  Dit gaat NIET om een eventuele versmalling, maar over bv het verplaatsen van de oversteekplaats voor fietsers. Of bent u er voorstander van dat aan de onveiligheid van de weg niets gedaan wordt?
 • Ron

  1 jaar geleden
  dus toch de Graafseweg, het gedram heeft dus wel geholpen jammer genoeg
 • DeRijdendeZwetser

  1 jaar geleden
  En daar is ie dan. De Graafseweg (2021) heeft geen reet met 2020 te maken en dus ook niet met het artikel, maar het geindoctrineer ervan is begonnen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Dreigende rellen in Nijmegen: burgemeester Bruls de straat op
  Play

  Dreigende rellen in Nijmegen: burgemees­ter Bruls de straat op

 2. Ernst Kuipers: 'In de eerste golf was er applaus, nu agressie'
  Play

  Ernst Kuipers: 'In de eerste golf was er applaus, nu agressie'

Nijmegen e.o.