Axitraxi-eigenaar Bob Coppens in de bedrijfshal in Bijsterhuizen waar de stellingen nu vol liggen met niet-verhuurde attracties.
Volledig scherm
PREMIUM
Axitraxi-eigenaar Bob Coppens in de bedrijfshal in Bijsterhuizen waar de stellingen nu vol liggen met niet-verhuurde attracties. © Paul Rapp

Axitraxi: ‘Corona is erger dan brand, maar juist nu willen we kansen zien’

NIJMEGEN - Axitraxi verliest alles als haar bedrijfspand in 2012 afbrandt. De coronacrisis is een nieuwe klap. Toch houdt de Nijmeegse attractieverhuurder de moed erin.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bruls tevreden over extra bevoegdheden burgemeesters: ‘Cruciaal dat iedereen zich aan de basisregels houdt’

    Bruls tevreden over extra bevoegdhe­den burgemees­ters: ‘Cruciaal dat iedereen zich aan de basisre­gels houdt’

    NIJMEGEN - Hubert Bruls, voorzitter van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid, is tevreden over de extra bevoegdheden die premier Rutte vanavond aankondigde voor burgemeesters. ,,We willen coronabesmettingen zoveel mogelijk lokaal opsporen en tegengaan. Dat is in ons aller belang, willen we landelijke lockdown-maatregelen voorkomen”, laat de voorzitter van de Veiligheidsregio weten.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.