Foto ter illustratie. Dit is niet het incident van onderstaand bericht.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. Dit is niet het incident van onderstaand bericht. © 112 Nieuwsgroep

Baby zat in maxi-cosi naast haar terwijl Nijmeegse automobiliste met drank op door Wijchen scheurde en bijna een agent doodreed

ARNHEM - Een 38-jarige automobiliste uit Nijmegen die volgens het Openbaar Ministerie zonder licht en onder invloed met een auto door het centrum van Wijchen scheurde 30 januari, wordt vervolgd wegens poging tot doodslag op haar eigen kind, poging doodslag op een agente en vernieling van hekken en fietsenrekken.

3 reacties

 • FTM van den Bouwhuijsen

  1 maand geleden
  Robin Mulder, het zijn niet de advocaten die je kunt verwijten dat ze proberen een taakstrafje te bepleiten, het zijn de bepaald niet strenge rechters die ze uitdelen. Advocaten kunnen zeggen wat ze willen, de rechters hoeven daar niet in mee te gaan, maar doen dat vaak wel.
 • John Fender

  1 maand geleden
  En is het kind al elders veilig ondergebracht?
 • Robin Mulder

  1 maand geleden
  Zal wel weer een taakstrafje http://worden.Al die advocaatjes met een slechte imborst die deze patienten verdedigen, zouden źelf eens moeten worden vervolgd vanwege minachting ,goedpraten en faciliteren van gevaarlijk wangedrag.Ze worden ook nog uit de sociale pot betaald.Mevrouw schijnt recidivist te zijn, wordt dus tijd voor een zware celstraf anders leert ze nooit en kind in pleeggezin.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.