Marlies Otten van Bagels&Beans.
Volledig scherm
PREMIUM
Marlies Otten van Bagels&Beans. © Bert Beelen

Bagelbaas Marlies is altijd bezig met food

Mijn tent is topDe helft van alle nieuwe horecagelegenheden stopt binnen vijf jaar. Waarom gaat dat de ene nieuwe zaakje het wel maken? In deze aflevering: Bagels & Beans aan de Van Broeckhuysenstraat 54 in Nijmegen.

7 reacties

  • Fietsbel

    1 jaar geleden
    Zelf in zee geweest met een franchiser, ik kan dit bevestigen. 
  • A. Schop

    2 jaar geleden
    Heerlijk, weer een stuk tuig van de straat, en nu niet met een taakstraf ermee weg laten komen.
  • Joris

    2 jaar geleden
    Helemaal mee eens Jeroen, het feit dat je van je vak wat moois wilt maken is nog iets heel anders dan ondernemer zijn... 
  • VuurvreterVanFortuna

    2 jaar geleden
    Iets met voet
  • Expat

    2 jaar geleden
    Bezig zijn met food, is dat wat anders dan bezig zijn met eten?
  1. Zij kregen een nieuwe baan in coronatijd, maar hebben nog amper een collega ontmoet: ‘Ik mis gesprekjes bij de koffieautomaat’
    PREMIUM
    1

    Zij kregen een nieuwe baan in coronatijd, maar hebben nog amper een collega ontmoet: ‘Ik mis gesprekjes bij de koffieauto­maat’

    Een nieuwe baan zorgt normaal gesproken al voor de nodige gezonde zenuwen. Wat trek je aan op je eerste werkdag, hoe zullen de collega's zijn, kom ik snel in de materie? Voor wie een nieuwe functie heeft gekregen in coronatijd, is alles anders. Kantoor is verboden terrein, collega's alleen te zien via de zoom-meeting. En dat zorgt voor een ‘gek gevoel’, ongemakkelijkheid en de nodige zelfredzaamheid. ,,Ik mis de gesprekjes bij de koffie-automaat.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

  1. Ondernemers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen
    Play

    Onderne­mers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen

  2. Bruls: 'Dit zijn geen demonstranten, maar coronahooligans'
    Play

    Bruls: 'Dit zijn geen demonstran­ten, maar coronahoo­li­gans'

Nijmegen e.o.