Bakker Arend zet zijn bekende bakkerij op Marktplaats: ‘Elke week een jetlag, en dat al twintig jaar achtereen’

met videoNIJMEGEN - Bakker Arend, een begrip in Nijmegen, heeft zijn zaak op Marktplaats gezet. Ter overname. De ambachtelijke biologische bakker wil iets meer nachtrust en gaat kleinschaliger verder.

4 reacties

 • Marleen Verstraeten

  3 maanden geleden
  Het centrum moet meer ruimte hebben voor ambachten, die afschuweijke eenheidsworsten in all steden zijn zo dieptreurig. In elk centrum dezelfde meuk: een H&M, C&A, Wibra, Kruidvat, Hema en wat al niet. Altijd dezelfde shit in elke stad. We hebben zo een rijke geschiedenis, waarom kan er in het centrum niet meer ruimte zijn voor tassenmakers, echte bakkers, mandenvlechters, pottenbakkers, wevers, schilders en pottenbakkers.. Arts&crafts.
 • Jet Nabuurs

  3 maanden geleden
  Vroeger heette zo iemand: De Echte Bakker. Het kan toch niet zo zijn dat de bakker en de slager de uitzondering zijn en de Lidl en de Appie de norm.
 • Jochem Boxtel

  3 maanden geleden
  Heerlijk brood! Jammer. Mag er een slager komen in de Hezelstraat aub?
 • S. Van der Horst

  3 maanden geleden
  Wat jammer zeg dat Arend weg gaat, maar zijn beweegredenen begrijp ik. Ik ben echt fan van zijn desembroden. Ik hoop dat hij een juiste vervanger kan vinden die zeker ook biologisch brood heeft. Laat er alsjeblieft niet nóg een hippe lunch-toko in komen, die zijn er al genoeg daar.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen