Volledig scherm
PREMIUM
© Paul Rapp

Barenbrug wil een beetje kampioen worden

NIJMEGEN - Het Nijmeegse bedrijf Barenbrug levert gras aan zes WK-stadions. Met een beetje geluk wordt het grasbedrijf straks een beetje wereldkampioen.

Oranje mag dan jammerlijk ontbreken op het WK voetbal, Nederland is wel degelijk vertegenwoordigd in Rusland. In de vorm van de grasmatten, waarmee de velden van zes Russische WK-stadions zijn gelegd. Afkomstig van het fameuze grasbedrijf Barenbrug uit Nijmegen, dé hofleverancier van gras bij zowat alle grote toernooien die de FIFA en UEFA organiseren, laat productmanager Jan van den Boom weten.

,,Al meer dan twintig jaar zijn we bij alle EK's en WK's aanwezig. We zijn het grootste grasbedrijf in de voetbalwereld. Op sommige toernooien werd zelfs alleen maar op ons gras gespeeld, zoals de WK's van 2010 en 2006.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.