Bart de Bruin nieuwe directeur bij afvalbedrijf Dar

NIJMEGEN - Bart de Bruin (47) is de nieuwe directeur van de Dar. De Bruin werkt al een aantal jaren bij het Nijmeegse afvalbedrijf en kent de regio. 

Hij bouwde in de afgelopen jaren mee aan de regionale samenwerking op het gebied van afvalinzameling en beheer openbare ruimte. Sinds 2012 is hij manager Advies & Relatiebeheer bij Dar. In de zomer van 2015 vervulde hij al tijdelijk de rol van interim directeur bij Dar. Pieter Balth Linders trad in dat jaar aan als  nieuwe directeur Dar.

Volledig scherm
Bart de Bruin, de nieuwe directeur van de Dar. © Geert Timmer
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.