Bas Berden van Thirty Dancing is na tien jaar feesten nog lang niet moe

vrijdaginterviewBas Berden organiseert al tien jaar Thirty Dancing, het feest voor dansende dertigers. Hij is zelf inmiddels 41 en dus ook niet meer de doelgroep. ,,Maar het is nog wel steeds mijn feestje.''

Volledig scherm
Bas Berden © Paul Rapp

Wie zijn Baby en Johnny? En wat hadden zij met de lift?

Wie dat zo oplepelt en à la minute Time of my life kan neuriën, die kent zijn filmklassiekers, maar is daarmee toch niet langer de doelgroep van Thirty Dancing.

Dit succesvolle dansfeest voor dertigers, bedacht in Nijmegen en uitgerold naar tal van steden, bestaat tien jaar.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.