Johan Vollenbroek is eigenlijk wel blij met de verkiezingswinst van BBB.
Volledig scherm
PREMIUM
Johan Vollenbroek is eigenlijk wel blij met de verkiezingswinst van BBB. © Rob Voss

BBB aan de macht? Het kan een zegen zijn, zegt ‘stikstofstrijder’ Vollenbroek

De verkiezingsoverwinning van BBB is waarschijnlijk alleen maar goed voor het milieu. Het openen van vliegveld Lelystad wordt alleen maar moeilijker, Schiphol zal moeten krimpen, de industrie minder moeten uitstoten. Johan Vollenbroek: ,,En de realiteit rond de verkleining van de veestapel verandert niet.”

46 reacties

 • Matts Vos

  3 maanden geleden
  Meneer snapt niet dat de agrarische sector er niet is om bij te dragen aan de economie maar zodat je wat te vreten hebt wanneer je honger krijgt
 • M. Gerrits

  3 maanden geleden
  Ik vind dat die man echt opgenomen moet worden met zijn belachelijke ideeën. Die man maakt alles kapot. Ik schaam me dat ik Nijmegenaar ben met zulke idioten.
 • Mattie Veld

  3 maanden geleden
  Je mag nog geen scheet meer laten of de milieupolitie staat bij je op de stoep.
 • john carel derksen

  3 maanden geleden
  Hoelang is de mijnheer nog geloofwaardig wil hij bewust een land met 17 miljoen mensen naar de knoppen helpen - ik denk zelfs dat hij zich moet afvragen hoe lang hij dit nog kan en of mag doen.
 • Kenneth Tharmaratnam

  3 maanden geleden
  Natuurlijk is een substantiële reductie onontkoombaar, maar het gaat uiteindelijk om het eindresultaat waarbij ook innovatie een rol kan spelen en een bijdrage verwacht mag worden van andere sectoren. Verder dient deze reductie wel plaats te vinden onder eerlijke condities voor de boeren, zie mijn eerdere reactie.
 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  2

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.