Bejaarde klant overleden in sauna de Thermen

updateNIJMEGEN - Een hoogbejaarde klant van sauna de Thermen in Nijmegen is donderdagmiddag in de sauna overleden. De politie spreekt van een natuurlijke dood.

Volgens de eigenaar van de sauna is de vrouw vredig in haar slaap overleden. ,,Ze kwam hier twee keer per week en is in haar geliefde sauna overleden", laat hij weten.

Hulpdiensten rukten aanvankelijk massaal uit na de melding dat er in het saunacomplex een overleden persoon was aangetroffen.

Volledig scherm
Hulpdiensten zijn aanwezig bij Sauna & Beauty de Thermen in Nijmegen. © 112 Nieuws Gelderland
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.