Barry met politiepet.
Volledig scherm
PREMIUM
Barry met politiepet. © Goedele Monnens

Bekende Nijmeegse dakloze Barry (58) overleden: ‘Op straat is het stiller, in de hemel is er meer herrie’

Op 58-jarige leeftijd is onverwacht de bekende Nijmeegse dakloze Barry Jansen overleden. Hij zwierf jaren dak- en thuisloos door de stad. 

5 reacties

 • Cor Koenen

  4 maanden geleden
  Ik gaf hem af en toe een biertje. Hij noemde me altijd de wielrenner en de naam van onze hond Beertje. Hij had een hart van goud.
 • Peter Teunissen

  4 maanden geleden
  Het ga je goed Barry, ik kwam je laatst nog een keer bij het kruispunt tegen na jarenlang niet en het was als de dag van gisteren. je hart was inderdaad van goud door alle herrie heen, en qua fotografie vond ik je een natuurtalent.
 • jan willems

  4 maanden geleden
  Barry ik hoop dat je je rust heb gevonden nouw maar je verhalen gaan door in het hiernamaals.
 • Arjen derks

  4 maanden geleden
  Rust zacht Barry, eerst reed ik in mijn Rolstoel met een grote boog om je heen, ik vond je maar een vreemde vogel. Dat veranderde toen ik je in De Verwondering sprak tijdens de zogenoemde Daklozenmaaltijd. Je vertelde dat je bij Entrea op het terrein van St Maartenskliniek verbleven had en daar dus veel mensen zoals mij daar bent tegengekomen. Ik hoefde niet bang te zijn voor je, vanaf dat moment zeiden we elkaar ook altijd goede dag. Geregeld gaf je me dan een duwtje. Je had een goed hart Barry
 • Goos van der Heide

  4 maanden geleden
  Rust zacht Barry -Bertje-. Ik had jou regelmatig als passagier mee in mijn bus. En ja, je was altijd wél aanwezig met jouw verhalen, al dan niet luidruchtig... Maar je was nooit "vervelend", integendeel. Daarom nam ik je altijd graag mee, met jouw hart van goud. Rust zacht Barry, dat je het nu een stukje beter mag krijgen...

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.