Sjaak Scheepers, fietsenmaker in winkelcentrum in Malvert, gaat ermee stoppen
Volledig scherm
PREMIUM
Sjaak Scheepers, fietsenmaker in winkelcentrum in Malvert, gaat ermee stoppen © Bert Beelen

Bekende Nijmeegse fietsenmaker Sjaak Scheepers (66) houdt er binnenkort mee op: ‘Fysiek wil het niet meer zo’

NIJMEGEN - Sjaak Scheepers (66) was 37 jaar lang dé fietsenmaker van Dukenburg. Maar binnenkort gaat hij stoppen. ,,Helaas is er geen opvolger gevonden.”

6 reacties

 • F.H Wouters

  1 maand geleden
  Heb één keer een fiets gebracht voor compleet onderhoud. De fiets kon ik kopen met een bewijs dat mijn fiets gestolen was. Heb meneer Scheepers gezegd hoe het zat. Fietsvopgehaald bleek dat het achterste gedeelte van de kettingkast niet meer erop zat. Had ie "zogenaamd" weggegooid, heeft er nooit op gezeten. Enfin betaald en meegenomen, het leek wel of er niets aan gedaan was. Nieuwe afspraak gemaakt bij een erkende fietsenmaker. Mis 'm niet
 • Jo Lit

  1 maand geleden
  Ja ik begrijp het ook niet. Werken keihard deze mensen, hebben een goede medewerker in dienst . Jongeman doet alles ook deels verkoop en reparaties. Lijd deze man in naar je bank of dat bike totaal iets kan betekenen. Ik gun die jonge deze zaak ,mits hijzelf wil natuurlijk. Het lijkt eng voor zo een man ,deze financiële verantwoordelijkheid. Maar je gaat er aan verdienen. De goede reputatie heeft deze zaak al.
 • Junior Link

  1 maand geleden
  Jammer dat ik zelf niet meer in Nijmegen woon, had het graag overgenomen samen met het personeel en lichte ondersteuning van Sjaak zelf
 • dirk verheule

  1 maand geleden
  Kan personeel het niet overnemen ????moet toch mogelijk zijn of zie ik het verkeerd!!!!!!
 • Theo Rijswijk

  1 maand geleden
  Mijn buurjongen uit de Wattstraat. Hij droomde altijd om fietsenmaker te worden. Met heel hard werken heeft hij iets prachtigs bereikt, samen met zijn vrouw Sophie. Nu met pensioen en met voldoening terug kijken. Nu eindelijk tijd over om te genieten. Het is je gegund Sjaak.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen