Medewerkster Constance van Dekker van de Vegt Boekverkopers maakt bestellingen klaar. Boekhandels hebben besloten boeken die online zijn besteld zelf naar de klant te gaan brengen.
Volledig scherm
PREMIUM
Medewerkster Constance van Dekker van de Vegt Boekverkopers maakt bestellingen klaar. Boekhandels hebben besloten boeken die online zijn besteld zelf naar de klant te gaan brengen. © Paul Rapp

Bekende schrijvers: ‘Koop boeken en bestel ze bij je eigen boekhandel’

NIJMEGEN - Bekende schrijvers als Tommy Wieringa, Jaap Robben en Roxane van Iperen doen mee aan een landelijke campagne. De boodschap: koop boeken en bestel ze bij de plaatselijke boekhandel want anders redden ze het niet. 

4 reacties

 • Titus null

  1 maand geleden
  De grootste een héle grote in de markt, begint met een B, censureert bepaalde boeken. Baal ervan .Die zijn de grootste en iedereen bestelt daar, nu besteld, gisteren in huis. Goed dat er mensen zijn die weer in de gewone boekwinkel gaan bestellen!
 • Willem Dijkman

  1 maand geleden
  Wij kopen voortaan alles weer gewoon in de winkel, Amazon heeft haar ware aard getoond door met Facebook en Twitter mee te doen in fascistisch gedrag en mensen te cancellen om hun mening. Daarnaast moeten we onze winkels beschermen anders hebben we straks geen leuke binnenstad met winkels meer.
 • Evil Admin

  1 maand geleden
  @bert peters: We leven in een wereld waar emotie regeert en feiten en logica er niet meer toe doet. Wie niet meedoet met het emotionele circus wordt voor gek, wappie, populist, racist of nog erger uitgemaakt. ‘Ik kan de lockdown wel voelen, zeker in januari’ Weet je wie de lockdown niet voelt? En er zelfs mega rijk van wordt? De bol.coms en Amazons van de wereld. Lockdowns zijn economische oorlogsvoering van de overheid namens het grootbedrijf tegen het midden- en kleinbedrijf.
 • bert peters

  1 maand geleden
  In wat voor rare wereld zijn we toch terecht gekomen.... op de TV wordt iedere avond gesmeten met miljoenen in domme kwisjes en loterijen terwijl winkels en bedrijven tot de "bedelstaf " vervallen !! Waar is ons Nederlandse nuchtere verstand gebleven !

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons
  Play

  Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons

 2. Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstratie
  Play

  Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstra­tie

Nijmegen e.o.