Belangrijkst bij thuiswerken: goede koffie; 'De koffie die ik drink, daar wil ik wél controle over’

Door thuiswerken was koffie tijdens de eerste coronagolf niet aan te slepen. Het belang van écht goede koffie werd massaal (her)ontdekt. Deze drie Nijmegenaren nemen het er ook tijdens de tweede golf van.

5 reacties

 • Downstream

  1 jaar geleden
  De duurste bonen? Die zijn voor dagelijks gebruik niet te betalen. Maar shoppen bij branders is aan te raden. Er zijn herkomstlanden waar de arabica bonen zo goed zijn dat er geen melk en/of suiker bij hoeft. En dan moet de brander zijn vak verstaan.
 • Nonkel

  1 jaar geleden
  Je kunt ook hetzelfde bocht gaan verkopen dat op zeventig procent van de kantoren uit de automaat komt. Dan hebben de mensen toch een beetje het kantoorgevoel.
 • FFF

  1 jaar geleden
  Ik proef in dit artikel toch een soort van sluik reklame.
 • Wilfred Geen_nee

  1 jaar geleden
  Lekker man. Uitgebreide reclame voor vrienden van de Gelderlander, verpakt in een artikel. Goede objectieve artikelen :-) 
 • bert peters

  1 jaar geleden
  Wij gebruiken nog steeds bonenkoffie van de Hema , al 45 jaar onze ouwe trouwe Douwe Egberts  wandkoffiemolen met glazen bakje, de heet water koker en dan opschenken met Melitta koffiefilter bovenop de koffiepot. Heerlijke ouderwetse koffie zoals oma dat deed! En de keuken ruikt naar vers gezette koffie ( met speculaas erbij ).

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.