Lege terrassen in Nijmegen, hoe lang nog?
Volledig scherm
PREMIUM
Lege terrassen in Nijmegen, hoe lang nog? © Paul Rapp

Beperkte opening terrassen: iets van een begin, maar horecaondernemers vinden het nog lang niet genoeg

NIJMEGEN/ARNHEM - Een voorzichtig begin met eindelijk iets van perspectief. Maar waarom moeten die terrassen dan toch alweer om 18 uur dicht? 

16 reacties

 • Jaap Stoeller

  1 jaar geleden
  Op de voorpagina van deze krant staat onder de kop "Terrassen moeten om zes uur 's avonds dicht, op Koningsdag ‘geen versoepeling" "Op het terras zijn twee mensen per tafel welkom, tenzij het om huishoudens gaan: dan mag het gezelschap groter zijn".
 • Pieter Zeeuw

  1 jaar geleden
  (Indirect verplicht (én experimenteel)) vaccineren en/of (invasief) testen van goed gezonde mensen is crimineel. Deze mensen, bestuurders moeten snel voor het gerecht verschijnen of beter nog een volkstribunaal.
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Waarom krijgt die Oubaha weer een podium, ik heb er geen medelijden mee. De KHN moet blij zijn dat het begin er is en verder niet zo zitten te zeuren.
 • Tony Peters

  1 jaar geleden
  Oubaha, de nationaal kampioen zeuren en klagen. Niks is goed en meneer denkt alleen aan z’n eigen portemonnee. Wat maken meer besmettingen uit joh, als er maar genoeg geld in mijn laatje komt en ik mijn personeel nog meer kan afknijpen op hun salaris.
 • petra damme

  1 jaar geleden
  je kan net zo goed dicht blijven 2 man aan tafel vd zelfde huishouding 18.00 dicht kan niet even met me man en moeder terrasje pakken of dit de ondernemers help ???

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.