Bloemen en een herdenkingsbord op de plek waar gisteren een 20-jarige studente verongelukte bij een aanrijding met een vuilniswagen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bloemen en een herdenkingsbord op de plek waar gisteren een 20-jarige studente verongelukte bij een aanrijding met een vuilniswagen. © DG

Bermmonument voor 20-jarige studente die omkwam bij ongeluk met vuilniswagen

updateNIJMEGEN- ‘Toni, du wirst so geliebt’. Het is een van de spreuken op een herdenkingsbord dat is neergelegd op de plek waar donderdagmiddag een 20-jarige studente om het leven kwam bij een aanrijding met een vuilniswagen van de Dar. Het ongeval gebeurde op de T-splitsing van de St. Annastraat met de Slotemaker de Bruïneweg.

11 reacties

 • Stefanie Gommans

  6 maanden geleden
  Ontzettend verdrietig. Ik vind het zelf ook een zéér onoverzichtelijk punt. De stoplichten zouden zo afgestemd moeten worden, dat eerst de fietsers mogen en daarna pas het autoverkeer. Maar goed dat vraagt voor iedereen ook meer geduld.
 • Dev Smaling

  6 maanden geleden
  Verschrikkelijk voor nabestaanden en chauffeur, het is inderdaad een onoverzichtelijk punt, hopelijk is geen sprake van nalatigheid. Moet wel eerlijk zeggen dat ik me regelmatig verbaas over hoe chauffeurs van grote bestelbussen, maar ook van die DAR vrachtwagens rijden, die rijden alsof ze in een personenauto zitten is soms echt bizar wat je ziet.
 • J le Blanc

  6 maanden geleden
  Zonder met ook maar één vinger te willen wijzen, maar ik moest direct weer denken aan alle tekstbordjes die buurtbewoners (waaronder veel ouders van jonge kinderen) hier - tevergeefs - aan de lantarenpalen in verschillende woonstraten van onze 30km/u woonwijk hadden bevestigd: "30km/u geldt óók voor de DAR"...
 • Frank de Jager

  6 maanden geleden
  Gevaarlijke situatie daar. Je moet daar dubbel uitkijken met afslaan. Gemeente zal het wel ontkennen. Maar moet echt iets aan gedaan worden. Waarom geen sensoren op vrachtwagens verplicht? Zit op de eerste de beste middenklasser. Mein beileit fūr die familien und bekannte.
 • T Leaners

  6 maanden geleden
  Harry Nak: leef jij van aannames? Hoe weet jij dat er smartphones etc bij betrokken zijn. Beetje respect voor de nabestaanden!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.