Leden van Nijmegen Rechtsaf hangen protestborden op in aanloop naar de informatiebijeenkomst over de nieuw te bouwen moskee in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Leden van Nijmegen Rechtsaf hangen protestborden op in aanloop naar de informatiebijeenkomst over de nieuw te bouwen moskee in Nijmegen. © Paul Rapp

Bescheiden protest tegen Nijmeegse
moskee, grotere zorgen om parkeren

NIJMEGEN - Actiegroep Nijmegen Rechtsaf heeft maandagavond met posters en flyers geprotesteerd tegen de komst van een grote Turkse moskee op het Jonkerbosplein in Nijmegen. Dat gebeurde tijdens een gezamenlijke informatie-avond van de gemeente en het moskeebestuur. 

51 reacties

 • Duidelijk

  3 jaar geleden
  Wsar woon jij Frits ?
 • Nijmegenaar

  3 jaar geleden
  @eviladmin jij hebt duidelijk een paar hoofdstukken overgeslagen...
 • DeRijdendeZwetser

  3 jaar geleden
  En waarom is dat niet representatief? Wat suggereer je nu eigenlijk? Dat minder bedeelden niet kunnen lezen? Dat alleen rechtse mensen de DG lezen? Dat linkse mensen de DG links laten liggen? Ik denk zelf dat je gewoon bang bent erachter te komen dat de meerderheid van Nijmegen niet op de moskee zit te wachten. Een poll is representatiever dan een mening van de minderheid door te drukken.
 • Nijmegenaar

  3 jaar geleden
  Tuurlijk duimpjes omlaag, de waarheid is hard! Nou van mij mag die moskee er zeker komen! Wat parkeerplaatsen betreft mag nxp daar zelf voor zorgen, dat moet ieder bedrijf. Doet de moskee ook!
 • EvilAdmin

  3 jaar geleden
  Als je die boeken goed gelezen had had je geweten dat de gemiddelde Nederlander in die tijd ook niks te zeggen had. De elite had het goed en de gewone man mocht blij zijn met wat kruimels. Het is niet voor niets dat in de 18e eeuw ook in Nederland de revolutie uitbrak.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen