Deze Renault Megane Scenic staat al twee jaar stil op een parkeerplaats achter appartementencomplex Trapeze aan de Malderburchtstraat. De bewoners Joop Fey, Bep van Geenen, Marian Peters en Mieke Westland (vlnr) zijn er net als veel van hun buren klaar mee en willen dat de wagen verdwijnt.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze Renault Megane Scenic staat al twee jaar stil op een parkeerplaats achter appartementencomplex Trapeze aan de Malderburchtstraat. De bewoners Joop Fey, Bep van Geenen, Marian Peters en Mieke Westland (vlnr) zijn er net als veel van hun buren klaar mee en willen dat de wagen verdwijnt. © Paul Rapp

Beschimmelde spookauto verdwijnt na twee jaar eindelijk van schaarse plek op parkeerterrein

NIJMEGEN - De schimmel tiert welig op het stuur en de bekleding van een aan de Malderburchtstraat geparkeerde Renault Megane Scénic. Al dik twee jaar is de auto niet van z'n plaats geweest. De bewoners zijn het zat, maar handhaving en politie kunnen niets doen. De woningcorporatie komt nu in actie.

4 reacties

 • Katie Willems

  12 maanden geleden
  Wat een sof. Niks wordt er hier kordaat opgelost, alleen problemen verplaatst. Gewoon vervreemden en afvoeren. Opbrengst minus kosten kan dan naar de eigenaar.
 • Michel Niesten

  12 maanden geleden
  Gerrit Louter, het probleem wordt teruggegeven aan de eigenaar. Deze heeft zijn auto ergens anders geparkeerd waar hij er geen last van heeft. Dát is pas asociaal. Nu krijgt hij hem keurig bij hem voor de deur gezet. Netjes opgelost toch?
 • Van Wessel

  12 maanden geleden
  Goede actie, zet die auto zo dicht mogelijk, liefst tegen de voordeur van de eigenaar,
 • Gerrit Louter

  12 maanden geleden
  Ongelofelijk....dit is echt van de zotte......het probleem word niet opgelost.... maar verplaatst...en op de stoep bij een ander neer gelegd...! dit kan alleen maar in Nederland---regeltjes land..

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.