Bewoners van de Graafseweg, het gedeelte tussen de Wolfskuilseweg en de Rozenstraat zijn. Achter hen een spandoek met de tekst “4 BAANS = TE VEEL!”.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners van de Graafseweg, het gedeelte tussen de Wolfskuilseweg en de Rozenstraat zijn. Achter hen een spandoek met de tekst “4 BAANS = TE VEEL!”. © Paul Rapp

Bewoners Graafseweg komen in actie: ‘Het is als leven aan een snelweg dwars door de stad’

NIJMEGEN - Automobilisten en motorrijders die als maniakken voorbij komen scheuren, bulderende vrachtwagens, dampende uitlaatgassen: wonen aan de Graafseweg in Nijmegen is lang niet altijd een pretje.

70 reacties

 • MightyMike

  2 jaar geleden
  Dan rijd je volgens eigen zeggen via de Waalbrug.
 • MightyMike

  2 jaar geleden
  ja
 • MightyMike

  2 jaar geleden
  Heel knap maar dat zijn sprookjes. Vanaf de Goffert doe ik er op het drukste moment van de dag al bijna een kwartier over.Enne, in een andere reactie zeg je dat je richting zuiden altijd via de Waalbrug gaat!?Sprookjes dus.
 • MightyMike

  2 jaar geleden
  Tiemens redeneert anders: "als ik nu het verkeer maximaal frustreer gaat iedereen met de fiets of het OV".Wat Tiemens maar niet wil begrijpen is dat de wereld groter is dan Nijmegen en dat daar ook mensen heen moeten of vanaf komen.Wat Tiemens ook niet wil begrijpen is dat het OV vast komt te staan in de door haar beleid gecreëerde files.Wat Tiemens ook niet wil begrijpen is dat constant remmend en optrekkend verkeer veel vervuiling veroorzaakt.Wat Tiemens ook niet wil begrijpen is dat ..(er is te weinig ruimte is om dat hier op te schrijven)
 • Chris

  2 jaar geleden
  De "ongewenste situatie" is er alleen voor de bewoners langs de Graafseweg. De rest van Nijmegen vindt de situatie daar best. Ze ruiken nu hun kans schoon om hun zin door te drijven, omdat mevrouw Fiets Tiemens aan het roer zit. Iedereen over het doorgaand verkeer wat niet in Nijmegen zou thuis horen, maar volgens mij rijdt er binnen Nijmegen ook genoeg verkeer rond, dat liever de Graafseweg kiest ipv de S100. Graafseweg is en blijft de kortste route. Zo is ie ingericht.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.