Volledig scherm
PREMIUM
Op de kop van de Handelskade, hoek Dokstraat - Kraanstraat, staan de hele week door veel fietsen wild gestald. © Paul Rapp

Bewoners Handelskade willen dat eigen fietsen worden verwijderd

NIJMEGEN - Veel bewoners van de Handelskade, het nieuw stukje Nijmegen bij de Hezelpoort, zijn de overlast van fout geparkeerde fietsen helemaal zat. Ze willen dat fietsen verwijderd worden, als die niet in de klemmen staan gestald. 

Dat pleidooi hield Huub van Gastel, bestuurslid van de Vereniging van Eigenaren (VVE) De Lunet, vorige week op het stadhuis van Nijmegen namens alle bewoners.  Het bijzondere van zijn oproep is dat het vooral de fietsen van de bewoners zelf zijn die de overlast veroorzaken. Hij pleit er dus in feite voor de eigen rijwielen weg te halen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Gebouw Kloostertuin Brakkenstein genomineerd voor Gouden Piramide

    Gebouw Klooster­tuin Brakken­stein genomi­neerd voor Gouden Piramide

    NIJMEGEN - De paters in het nieuwe gebouw in Brakkenstein zijn genomineerd voor de Gouden Piramide. Dit is een tweejaarlijkse rijksprijs voor bijzondere en inspirerende opdrachtgevers in de architectuur. De prijs bestaat uit een trofee, 75.000 euro en eeuwige roem, aldus de organisatie. De paters maken er kans op, omdat ze met hun nieuwe gebouw niet alleen onderdak bieden aan oudere broeders, maar ook voor mensen die een zorgappartement willen betrekken.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.