Volledig scherm
PREMIUM
Op de kop van de Handelskade, hoek Dokstraat - Kraanstraat, staan de hele week door veel fietsen wild gestald. © Paul Rapp

Bewoners Handelskade willen dat eigen fietsen worden verwijderd

NIJMEGEN - Veel bewoners van de Handelskade, het nieuw stukje Nijmegen bij de Hezelpoort, zijn de overlast van fout geparkeerde fietsen helemaal zat. Ze willen dat fietsen verwijderd worden, als die niet in de klemmen staan gestald. 

Dat pleidooi hield Huub van Gastel, bestuurslid van de Vereniging van Eigenaren (VVE) De Lunet, vorige week op het stadhuis van Nijmegen namens alle bewoners.  Het bijzondere van zijn oproep is dat het vooral de fietsen van de bewoners zelf zijn die de overlast veroorzaken. Hij pleit er dus in feite voor de eigen rijwielen weg te halen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Irakees (19) had seks met Syrisch meisje (15) en moet mogelijk cel in voor ontucht

    Irakees (19) had seks met Syrisch meisje (15) en moet mogelijk cel in voor ontucht

    NIJMEGEN - Een beetje naïef, maar vooral ook dramatisch, verliepen het leven en de liefde voor een Syrisch meisje van 16 afgelopen anderhalf jaar in Nijmegen. In een jaar tijd vluchtte ze uit haar land, scheidden haar ouders, werd ze verliefd én zwanger, en raakte ze haar zwangerschap én haar vriendje kwijt. Als de rechtbank ook vindt dat de relatie ontucht opleverde, is het dramafilmscenario compleet. De officier van justitie eiste 15 maanden cel.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.