Nijmeegse politici krijgen op de hoek van de Malderburchtstraat en Van der Duyn van Maasdamstraat van buurtbewoners uitleg waarom volgens hen de gemeente een potje heeft gemaakt van het busverkeer in hun wijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Nijmeegse politici krijgen op de hoek van de Malderburchtstraat en Van der Duyn van Maasdamstraat van buurtbewoners uitleg waarom volgens hen de gemeente een potje heeft gemaakt van het busverkeer in hun wijk. © DG

Bewoners Hatert gefrustreerd over bus-soap en gemeente die niet luistert: ‘Het was goed zoals het was’

NIJMEGEN - Laat van de ene op de andere dag onaangekondigd 12 keer per uur bussen door een smalle woonstraat rijden. Beloof dat de ongewenste verkeerssituatie zo wordt aangepast dat bewoners weer vrede hebben met de situatie. Zorg dan dat die aangekondigde verbetering een verslechtering is.

19 reacties

 • Pieter

  2 maanden geleden
  Met veel overheidsoptreden blijkt achteraf dat het beter niet had kunnen gebeuren.En diezelfde overheid wil steeds meer ingrijpen in het leven van de mensen.
 • RonS

  2 maanden geleden
  Geldt dat niet voor heel Nederland en wellicht alle landen? Heet dat niet overbevolking. Lastig sturen hoor voor de politiek. Maar ja daarvoor zijn ze wel gekozen hè.
 • ASeijnsEijcker

  2 maanden geleden
  Uiteindelijk gaat het alleen om ambitie, de resultaten zijn niet belangrijk. Als je solliciteert voor burgemeester of minister, gaat het om de projecten die je hebt opgezet, niet om de resultaten
 • AstrA1993

  2 maanden geleden
  Maar wat doet de rest van de gemeenteraad...?  hobbelen die als een blinde kip achter  deze wethouder aan...?   en heeft ook Bruls  niets te zeggen..?  vreemde zaak dat een wethouder in een stad als Nijmegen  dit soort onzinnige beslissingen kan en mag nemen...
 • Fifie

  2 maanden geleden
  Helemaal mee eens, een wethouder die zich ten koste van de bewoners profileert en ambtenaren die geen weerstand bieden. Zij laat een spoor van vernieling achter in de stad.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Brandweer in de regio druk met schade door storm
  Play

  Brandweer in de regio druk met schade door storm

 2. A15 dwars door Helhoek: buurtbewoners blijven in spanning
  Play

  A15 dwars door Helhoek: buurtbewo­ners blijven in spanning

Nijmegen e.o.