Volledig scherm
PREMIUM
Weinig licht aan in het Tiemstra-pand, want veel appartementen staan leeg. © Paul Rapp

Bewoners Tiemstra-pand hebben geen idee waar ze heen moeten

NIJMEGEN - Wat nu, vraagt Sophie Noordegraaf zich af. Ze moet van de gemeente Nijmegen voor 1 april vertrekken uit het Tiemstra-pand, maar vind maar eens iets anders.

Noordegraaf (31) woont sinds november in het complex aan de Energieweg. ,,Toen ik hier introk, was de kans groot dat we konden blijven." Maar nu moet ze toch haar spullen inpakken. ,,Ik zit met mijn handen in het haar. Een betaalbaar huis vinden in een stad als Nijmegen is niet makkelijk."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.