Bewoners van Aaron zitten in een bouwput: ‘Het wordt vast mooi, maar nu zitten we in de rotzooi’

NIJMEGEN - Wakker worden van het heien. De stoep vol bouwmateriaal en op straat uitkijken voor bouwverkeer. ,,We wonen in een bouwput”, zegt Wilma Voet (77). Ze is in april 2022 met echtgenoot Lambert Voet in zorggebouw Aaron getrokken.

9 reacties

 • Patrick Voet

  2 maanden geleden
  @S. Schiltmans, klopt Aldi ligt in dezelfde wijk, maar is al een jaar (!) niet bereikbaar voor de oudjes. Want ingesloten door bouwhekken!! Net als het Station Lent, Van de Valk (kopje koffie? Niet dus!) en de Spiegelwaal direct naast de wijk. ONBEREIKBAAR al een jaar lang. Bouwhekken! OPGESLOTEN! Tenzij, ja tenzij ze een kilometer of twee omlopen via de - u raadt het al - S100! Pas recent is er een paadje binnendoor naar de Aldi geopend. #GemeenteNijmegen weet dit, maar doet niks!
 • Geert Loermans

  2 maanden geleden
  @ Broekman, dan moet je het verhaal nog een keer goed doorlezen. Het is trouwens niet de clux, maar de cRux, dat terzijde. Uit eigen waarneming geconstateerd dat de stoplichten verkeerd zijn afgesteld. Ga ter plaatse en ervaar dit zelf. Als je goed kunt lopen dan kun je het halen. Echter daar wonen een aantal mensen die niet goed ter been zijn. Zal voor de gemeente wel te duur zijn om de stoplichten anders af te stellen. Ga dus kijken en dan commentaar leveren.
 • Patrick Voet

  2 maanden geleden
  A Broekman, ik nodig u uit om zelf even te komen kijken en u te verplaatsen in een 70plusser. Wetende dat oversteken van de S100 de enige manier is om de wijk te verlaten, ik (53jr) de overkant ook niet haal voordat in 3 oversteken(!) het stoplicht al 3 keer rood is, en deze situatie in die bouwput al een jaar zo is, en nog een jaar duurt. De oudjes van ZZG mogen NIET in de gezamenlijke tuin en ruimte van Talis komen! Geen buitenlucht meer. Menig rouwwagen al zien wegrijden vanuit de bouwput!
 • Patrick Voet

  2 maanden geleden
  "Het complex heeft een gezamenlijke woonkamer en tuin waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten"... ja, ammehoela. De bewoners van de ZZG zorggroep mogen GEEN gebruik maken van de tuin van Majstro en de tuin van Talis. #Talis wil dat niet - van horen zeggen - omdat ZZG daar niet voor betaalt. Ook hebben de ZZG-bewoners (ouderen) GEEN toegang tot de gezamenlijke ontmoetingsruimte in het gedeelte van het gebouw dat door Talis wordt verhuurd, om dezelfde reden.
 • S Schiltmans

  2 maanden geleden
  @erikvanlieshout; Is Aaron echt te vroeg opgeleverd? Of stond de rest van de bouw altijd al later gepland? Of heeft deze vertraging opgelopen door niet te leveren materiaal etc.? Ik dacht overigens dat Aaron inderdaad aan dezelfde kant van de 'grote' weg ligt als de Aldi. Mevrouw zal toch niet onderweg zijn naar de Jan Linders..

In samenwerking met indebuurt Nijmegen