Volledig scherm
PREMIUM
Een blik op Nijmegen vanuit het raam van een van de appartementen in het voormalige belastingkantoor aan de Stieltjesstraat. © Gerard Verschooten

Bewoners van Binder zijn enthousiast over het oude belastingkantoor: ‘Dit is een toplocatie’

Het voormalige belastingkantoor aan de Stieltjesstraat in Nijmegen, stroomt vol met bewoners die acuut een dak boven het hoofd nodig hebben. Maar wie wonen daar nu eigenlijk?

Je komt niet zomaar in aanmerking voor een woning in het wooncomplex Binder. Zo heet het voormalige belastingkantoor aan de Nijmeegse Stieltjesstraat tegenwoordig. Binder is bedoeld om mensen die snel onderdak nodig hebben, bijvoorbeeld na een scheiding, te helpen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Arno Cup joeg met een kettingslot krakers uit zijn pand:  ‘De politie had die gasten eruit moeten werken’
    PREMIUM
    VIDEO

    Arno Cup joeg met een ketting­slot krakers uit zijn pand: ‘De politie had die gasten eruit moeten werken’

    NIJMEGEN - ,,Spullen pakken, wegwezen! D’r uit hier zeg ik! En haal die joint uit je mond ja!’’ Zo begint het filmpje dat gisteren op videosite Dumpert is geplaatst en al meer dan 370.000 kijkers heeft getrokken. Te zien is hoe eigenaar Arno Cup op maandag 17 december wordt geconfronteerd met krakers die zijn pand, de oude Bulters-garage aan de Nieuwe Dukenburgseweg in Nijmegen, zijn binnengedrongen. Vol frustratie en met een kettingslot in de hand probeert hij terug te vorderen wat van hem is.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.