Volledig scherm
PREMIUM
Het binnenterrein met een zitje. © Paul Rapp

Bewoners van De Notenbalk in Nijmegen zijn het zat: 'Overlast jongere bewoners is te erg'

NIJMEGEN - Naaktzwemmen, nachtelijke ruzies en heel veel alcohol. Bewoners van een voormalige seniorenflat in Neerbosch-Oost zijn zulke overlast van de 'nieuwe buren' beu.

Toen Gerard Zweers (72) en zijn vrouw zeven jaar geleden hun koopwoning in de Wolfskuil wilden inruilen voor iets kleiners, was de keuze snel gemaakt. Seniorenflat De Notenbalk voldeed aan al hun wensen.

,,Het is gelijkvloers, knus en heeft een fijne binnentuin. Neerbosch-Oost heeft misschien niet de beste reputatie in Nijmegen, maar dit is een prima hoekje in de wijk. Als mijn dochter hier komt, zegt ze altijd dat het op Center Parcs lijkt.''

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.