Sporen van lekkage in de keuken van het studentenhuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Sporen van lekkage in de keuken van het studentenhuis. © Paul Rapp

Bewoners van pand Ton Hendriks willen hun huur terug

Hun huis leek maandenlang eerder een krot dan een woning. Daarom stappen de bewoners van het studentenhuis aan de Lange Hezelstraat in Nijmegen naar de huurcommissie. Ze willen een deel van hun huur terug, ondanks renovaties in het pand door eigenaar Ton Hendriks.

5 reacties

 • Sebastián Ballon

  2 maanden geleden
  Steven Hoop: hij renoveert zijn eigen huis dat hij ondertussen gewoon verhuurt voor het volle pond. En ondertussen loopt hij binnen als hij wilt. U zult zeggen: het is zijn pand. Ik geef u gelijk, maar dan moet hij het niet verhuren.
 • Jos Crijns

  2 maanden geleden
  Deze huurders geloven nog in sprookjes. Als ze geld terugkrijgen van Ton Hendriks verdienen ze ook nog een lintje. De kans dat ze klappen krijgen is 100 % groter.
 • Marijke Stoffelen

  2 maanden geleden
  Daar staat deze meneer alom in Nijmegen om bekend hoge huren vragen voor vieze lekkende kamers het liefst met schimmel en zegt men er iets van dan kunnen ze vertrekken
 • wim grol

  2 maanden geleden
  Vernieuwing brengen meer punten op. Dus een toekomstige huursverhoging lijkt gerechtvaardigd
 • Steven Hoop

  2 maanden geleden
  Dus iemand is je huis aan het renoveren en zorgt o.a. voor dubbelglas en een nieuwe keuken...en dan is de reactie...ik wil een huurverlaging.... Wees blij dat je straks in een mooi gerenoveerd huis woont. Zet koffie en bak een appeltaart voor de bouwlieden.