Winkelcentrum Weezenhof in 2019, twee jaar na de brand.
Volledig scherm
PREMIUM
Winkelcentrum Weezenhof in 2019, twee jaar na de brand. © Gerard Verschooten

Bewoners Weezenhof willen dolgraag nieuw winkelcentrum, maar wel wat minder massaal graag

NIJMEGEN - Te massaal. Te compact. Met twaalf verdiepingen te hoog. Te veel auto's die rondom moeten parkeren. Dat vindt bewonersplatform Weezenhof van de bouwplannen voor een nieuw winkel- en wooncentrum in de wijk. In een kritische brief aan de Commissie Beeldkwaliteit en stadsbestuur roept de bewonersvertegenwoordiging op tot meer kleinschaligheid.

1 reactie

  • Dev Smaling

    1 jaar geleden
    Dat is de beproefde Dornick methode; je laat een gebied lange tijd verslonzen, zodat je omwonende en/of gemeente zo veel mogelijk onder druk zet, om vervolgens zo veel mogelijk euro's uit de beschikbare oppervlakte te persen. Werk je niet mee? Dan laten ze het nog langer verslonzen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.