Volledig scherm
De brandweer werd opgeroepen voor een brand aan de Muiderslotstraat in Nijmegen. © GinoPress B.V.

Bewoonster op tijd buiten na brand in keuken

NIJMEGEN - De bewoonster van een flatwoning aan de Muiderslotstraat in Nijmegen kon maandagmiddag op tijd uit haar woning komen nadat er brand was ontstaan in de keuken. Dat gebeurde terwijl ze stond te koken. De vrouw is nagekeken in een ambulance.

De brandweer werd opgeroepen voor de brand en schaalde op omdat niet duidelijk was of er nog personen in de woning waren. De bewoonster stond echter al buiten toen de brandweer arriveerde. De brandweer heeft de brand geblust en de woning geventileerd.

Over schade aan de woning is niets bekend.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.