Volledig scherm
PREMIUM
De schietpartij in de nacht van 24 en 25 februari van dit jaar speelt een belangrijke rol, aldus een woordvoerder van de burgemeester. © Shutterstock

Bezoekers met wapen in Extase: café vier weken op slot

NIJMEGEN - Cafégasten die met een vuurwapen Extase in het centrum van Nijmegen binnen komen. Een schietincident nabij dezelfde uitgaansgelegenheid in februari, waarbij dader en slachtoffer Extase-bezoekers zijn. Vechtpartijtjes op nieuwjaarsdag 2017, en overtredingen van de zogeheten venstertijden waarbij bezoekers na 04.00 uur toch de nachtzaak binnen konden. 

Toen 12 augustus wederom bezoekers na 04.00 uur werden  binnengelaten, was voor burgemeester Bruls de maat vol: café Extase moet vier weken op slot.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Wat moet rechter met verwarde personen die gevaar opleveren doordat ze de gaskraan opendraaien
    PREMIUM

    Wat moet rechter met verwarde personen die gevaar opleveren doordat ze de gaskraan opendraai­en

    ARNHEM - Je denkt dat je rustig en veilig woont, en opeens moet je je huis uit vanwege een gaslucht en explosiegevaar. Het gebeurde afgelopen zomer in Nijmegen twee keer binnen vier dagen: aan de Gildekamp in Lindenholt op 8 juli 2019, en aan de Neerbosscheweg vlak bij het Goffertstation op 11 juli. Wat de geestelijke gezondheidszorg niet kan voorkomen, komt bij de rechter op het bord. En wat doet die ermee?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.