De schietpartij in de nacht van 24 en 25 februari van dit jaar speelt een belangrijke rol, aldus een woordvoerder van de burgemeester.
Volledig scherm
PREMIUM
De schietpartij in de nacht van 24 en 25 februari van dit jaar speelt een belangrijke rol, aldus een woordvoerder van de burgemeester. © Shutterstock

Bezoekers met wapen in Extase: café vier weken op slot

NIJMEGEN - Cafégasten die met een vuurwapen Extase in het centrum van Nijmegen binnen komen. Een schietincident nabij dezelfde uitgaansgelegenheid in februari, waarbij dader en slachtoffer Extase-bezoekers zijn. Vechtpartijtjes op nieuwjaarsdag 2017, en overtredingen van de zogeheten venstertijden waarbij bezoekers na 04.00 uur toch de nachtzaak binnen konden. 

10 reacties

 • Rob Schel

  3 jaar geleden
  Snap de burgemeester ook niet meer. Dealen in een kroeg dan moet je een jaar dicht en vechtpartijen, overtredingen van de venstertijden en een schietincident maar 4 weken. Ik snap het niet meer.....
 • Peer Kort

  3 jaar geleden
  In Extase kun je 'gewoon' roken zonder dat iemand iets er iets van zegt. Bij de buren hebben ze al jarenlang een rookhok als ingang. Dit kan ook absoluut niet, maar niemand grijpt in.
 • Rich

  3 jaar geleden
  Extase was een links bol werk waar vroeger alleen softdrugs gebruikers kwamen.Misschien heeft Bruls daar goede herinneringen aan.Later kwamen er veel noord afrikanen met hun duistere praktijken 
 • Frits

  3 jaar geleden
  Bruls pakt lekker door en pakt het tuig aan. Jammergenoeg verplaatst het tuig zich dan wel naar andere plekken, maar niets doen is geen optie.
 • Frits

  3 jaar geleden
  Zijn er café's vier weken gesloten vanwege het rookverbod dan? Volgens mij krijg je dan meestal een boete, en bij herhaling een hogere boete.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.