PR dgfoto Gelderlander Nijmegen: Over de tong: Loetje
Volledig scherm
PREMIUM
PR dgfoto Gelderlander Nijmegen: Over de tong: Loetje © Paul Rapp

Biefstuk bashen? Boze reacties op een kritische restaurantrecensie

30 reacties

 • Bert K

  11 maanden geleden
  Nu internationaal erop aangedrongen wordt om drastisch minder vlees te eten wordt desalniettemin heel dom een biefstukrestaurant geopend. Vlees eten is hardstikke slecht voor het klimaat. Het kost onwijs veel plantaardig voedsel, en dus akkers en weilanden en de vleeskoe produceert heel veel broeikasgassen.
 • A. Schop

  3 jaar geleden
  Getver, dan proef en ruik je uitsluitend nog boter, Nog nooit begrepen waar die liefde voor boter vandaan komt, smaakvervuiler.
 • Michiel

  3 jaar geleden
  Biefstuk bak je in roomboter
 • 080er

  3 jaar geleden
  Je kunt je natuurlijk ook afvragen of een journalist die zomaar een stukje opkrabbeld als bladvulling competent genoeg is om een culinaire recensie te schrijven terwijl een goeie kok er jarenlang voor geleerd heeft . Beter is het ook dat men zelf eens gaat proeven want ook de mening van één journalist is en blijft maar één mening deze zou makkelijk door meerdere meningen weerlegt kunnen worden door klanten die wél tevreden waren over hetgeen er geboden is !!!!
 • Ruud Andriessen

  3 jaar geleden
  Gault&Millau zal het niet halen. Maar er zijn wel degelijk recensies nodig voor de gewonere horeca. Treur niet als er een kok een minder goede dag heeft maar probeer het nog eens als de muts wel goed staat. En durf eens wat terug te sturen als je het niet goed genoeg vindt. Eten is geen aangenomen werk.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.