Volledig scherm
Beeld uit de film 'Climax'. © PR

Bij dit Nijmeegse filmhuis zie je de nieuwste filmhits in één weekend

videoNIJMEGEN - De filmhuishits van 2019 zien ver voordat ze in roulatie gaan? Dat kan in het weekend van 2 en 3 febrauari. LUX heeft dan Best of Fest waarbij een selectie van het International Film Festival Rotterdam in Nijmegen te zien is. 

Een veelbelovende film is bijvoorbeeld At Eternity’s Gate waarin Willem Dafoe Vincent van Gogh speelt. Robert Pattinson verliest zichzelf in een duistere ruimte-expeditie in High Life. Julianne Moore speelt een rusteloze vijftiger, op zoek naar liefde na haar scheiding in Gloria Bell. Eerder waren Climax, over een hallucinerend dansfeest en Vox Lux, met Natalie Portman in de hoofdrol, al bevestigd.

Alle films worden ingeleid door LUX-filmkenners Constant Hoogenbosch of Ruud Vos. Het volledige programma is te vinden op de website van LUX. De kaartverkoop start maandag 21 januari om 12.00 uur.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.