Gerben Grotenhuis/ De Gelderlander
Volledig scherm
© Gerben Grotenhuis/ De Gelderlander

Binnenkort niet meer roken op Nijmeegse campus

NIJMEGEN - De universiteitscampus wordt rookvrij. Dat staat heel voorzichtig geformuleerd in een recente notitie van het collegebestuur. Concrete maatregelen of tijdpaden ontbreken nog. 

4 reacties

 • Tinto Rouge

  4 jaar geleden
  Ik snap sowieso niet dat rokers nog in het openbaar willen roken. Het is toch een teken van geestelijke zwakte want niemand wil moedwillig z'n lichaam vergiftigen en stoer is het al lang niet meer of nooit geweest. Ik wens elke roker sterkte met z'n verslaving, geeft niet op om te stoppen.
 • 123

  4 jaar geleden
  Nederland slaat echt helemaal door..
 • Plienie

  4 jaar geleden
  Ik kan een heel eind met je redenatie over betutteling meegaan. Er is echter één groot verschil: als jij jezelf volstopt met alcohol en ongezonde voeding heeft een ander daar niet zo veel last van. Dat is bij roken wel anders.
 • gezondverstand

  4 jaar geleden
  De hetze tegen roken gaat gewoon door! En over alcohol en drugs hoor je niet! En er wordt ook genoeg gedronken door studenten en drugs zowel hard als softdrugs worden ook genoeg gebruikt!En dat je rekening houd met elkaar is een goede zaak maar die betutteling door bestuurders die jou komen vertellen hoe je moet leven loopt de spuigaten uit!En gaan ze dan alle ongezonde voeding ook van de campus verwijderen als ze dan toch zo'n gezonde levensstijl promoten?  

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.