Volledig scherm
Henk Stevens. foto Bert Beelen

Blauwe steentje voor Henk Stevens

NIJMEGEN - Zevenheuvelenlooporganisator Henk Stevens is gisteravond opgenomen in de Broederschap van de Blauwe Steen.

Op de Blauwe Steen, die ligt op de kruising van de Grote Markt, Grotestraat, Burchtstraat en Broerstraat, werd Stevens door Wouter Fremery, de gelauwerde van vorig jaar, tot drager van de Blauwe Steen geslagen.

De Blauwe Steen, in 1984 in het leven geroepen door de Vereniging Binnenstad Ondernemers (VBO), is voor mensen die van de stad houden en Nimwegenaren in hart en nieren zijn en "die zich vanuit een breed maatschappelijk veld bijzonder verdienstelijk gemaakt hebben voor de ontwikkeling van de stad Nijmegen", aldus scheidend VBO-voorzitter Wim Smids.

Tijdens de traditionele VBO eindejaarsbijeenkomst, dit keer in La Place bij V&D, voor ondernemers in de binnenstad, sprak Smids lovende woorden. "Stevens heeft hier in 1984 het mooiste loopparcours van Nederland uitgezet; in 1994 van zijn onderneming een stadsevenement gemaakt en in 2003 specifiek voor vrouwen een parcours ontwikkeld.Productinnovaties leverde hij met zijn champion chip. Ambitie straalde hij uit met zijn Seven Hills running team en het opzetten van de Nijmeegse loopschool", aldus Smids.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.