Blinden balen al jaren van chaotisch Stationsplein in Nijmegen, nu laten ze ambtenaren oversteken: ‘Ik ben de weg kwijt’

videoNIJMEGEN - Wie het station in Nijmegen verlaat betreedt een chaotische verkeerssituatie. Dit gaat veranderen maar dat duurt erg lang, vinden belangengroeperingen van slechtzienden. Dus stuurden ze maandag drie ambtenaren geblinddoekt de busbaan op.

4 reacties

 • Chris Toorop

  1 maand geleden
  Dit soort testen zou je standaard moeten doen, tijdens de ontwerpfase van bijv een herinrichting. Scheelt een hoop ellende achteraf. Ik hoop dat deze testen meegenomen worden in het ontwerp van het nieuwe stationsplein.
 • Jac. Splinter

  1 maand geleden
  DIt is al vanf dag een sinds het busstation daar gemaakt is. 'vroeger' had je twee busstations en nauwelijks kruisende bussen...Elke 'aanpassing' veroorzaakte twee nieuw problemen...ik heb er diverse videocolums al over gemaakt voor omroep nijmegen...die staan op youtube...het haalde destijds ook de landelijke pers. Er is niets veranderd alleen maar verslechterd. Ik ben in te huren als adviseur voor de gemeente, voor de blinden verzin in gratis akties als het nodig is! 😎
 • Pedro Kantor

  2 maanden geleden
  Een goed initiatief. En nu maar hopen dat het met de verherverherindeling beter wordt.
 • Anneke Dijk

  2 maanden geleden
  Heel goed dat de ambtenaren dit ook eens zelf ervaren. Hetzelfde geldt voor rolstoelers die grote problemen hebben in Nijmegen. Er moeten eens meer mensen voor hulpbehoevenden opkomen en hun verantwoording nemen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.